Custom-kitaralaskuri

Voit laskea arvion Sinulle käsinrakennetun custom-sähkökitaran hinnasta. Kun olet täyttänyt kaikki vaiheet, voit lähettää tiedot minulle tarkkaa tarjousta varten. Tarkistan kaikki kohdat ja lasken sinulle lopullisen hinnan.

Perusteiden perusteetKaula - kitaran selkärankaRunko ja viimeistely - kitaran kurvit ja vaatteetHardware ja elektroniikka - kitaran sydän ja aivot.


Kitaraelektroniikassa on lähes rajattomat mahdollisuudet, siksi olen listannut vain muutaman valinnan. Yhteistyösopimukseni kautta EMG:ltä on saatavilla kaikki mikit kaikissa väreissä sekä kaikki lisäosat (Afterburner yms.) Bare Knuckle Pickups mikit ovat Englantilaisia huippulaatuisia käsinkäämittyjä mikkejä ja siten myös varsin hinnakkaita. Soundiltaan silti mielestäni täysin lyömättömiä! Hintaan vaikuttaa suuresti Iso-Britannian Punnan kurssi ja hinnat eri mikeille tarkistetaan tapauskohtaisesti. Myös muiden valmistajien mikit ovat valittavissa, esim. DiMarzio, Seymour Duncan jne. Periaatteellisesti kaikki mahdollisuudet mitä maailma tarjoaa!

Lähetä arvio tarjouspyyntöä varten minulle. Teen tarkan tarjouksen valintojesi perusteella ja kysyn lisätietoja tarvittaessa, samalla teen tietokoneluonnoksen tulevasta kitarastasi hyväksyttäväksi. Mikäli tarjos on sinua tyydyttävä, voit hyväksyä tilauksen.


Confirmation

0
* Required